Du är här: Startsida / Fotoarkiv / Storumandagarna Index / Storumandagarna 2012


 


BILDREPORTAGE
Foto: Sören Hellqvist, Agneta Lundmark Hellqvist

Årets storumandagar och marknad bjöd på ömsom sol och ömsom regn. Det blev givetvis lite glest runt marknadsstånden när himmelen öppnade sig men folk verkade trivas i alla fall.
 

Ibland är det svårt att välja ... åkattraktion eller brudar!
 
Fanny Hellqvist och Fredrik Thunberg från Ösmo passade på att shoppa på marknaden.
 
Vilken glädje att flyga helikopter!
 

Några ansikten från förr dök plötsligt upp i vimlet. Syskonen Marion Sundqvist och Eva Sundqvist Bäckman, boende i Stockholm resp. Umeå, sken upp som en sol när f.d. Stenselebon Tomas Valfridsson, numera boende i Skellefteå, ventilerade gamla minnen med redaktör Hellqvist.
 

Armbrytarna gjorde traditionsenligt upp om vem som skulle stå överst på prispallen i WILD ARM 2012.
 

Solbritt och Karl-Åke Bjuhr tillsammans med sonen Johannes, som numera driver det anrika familjeföretaget Bjuhrs Bilverkstad och som även säljer nya och begagnade bilar. Företaget startades av Karl-Åkes farbror Johan Bjuhr i början av 1960-talet. De som varit i kontakt med Stensele begravningsbyrå vet att det är Solbritt och Karl-Åke som ombesörjer allt som har med begravning och jordfästning att göra.
 

Åsa Persson gjorde ett bejublat framträdande på lördagen under Storumandagarna. Hon blottade sitt "alter ego" Belinda Bengtsson fullständigt i ett stå-upp-nummer som fick alla i publiken att skratta ljudligt. Ett suveränt roligt nummer som görs av en artist i toppklass. Klicka på bilden och se mer!
 

Foto: Sören Hellqvist, Agneta Lundmark Hellqvist

© Storumansajten.se
 

Tillbaka!